Informatii livrare

Cum Comand


   Poti face o comanda rapida indiferent daca te-ai inregistrat pe site-ul nostru ca utilizator sau nu. Adauga produsul dorit in cos , completeaza datele de facturare si livrare , alege motoda de plata si finalizeaza comanda prin confirmare.
   

Informatii despre produsele noastre gasesti pe pagina dedicate fiecaruia , informatii privind disponibilitate , caracteristici , imagini si pret. Preturile afisate includ TVA. Pentru magazinele de specialitate oferim conditii bune de colaborare si discount-uri.


Informatii Livrare


   Livrarea produselor comandate de pe ADM Electronic.Ro se face doar pe teritoriul Romaniei. Livrarea se va face prin interemediul Fan Courier si doar in localitatile fara km exteriori ( acceseaza lista aici http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf ).
In cazul in care clientul doreste livrarea produsului intr-o localitate cu km exterior razei de acoperire Fan Courier , acestuia i se va percepe plata in avans a contravalorii coletului si a cheltuielilor de transport.


   Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 500 Ron . In cazul coletelor cu grautate mare pretul transportului variaza.
   

   Pentru comenzile sub valoarea de 500 Ron transportul este de 25 RON pentru coletele care nu depasesc 3 Kg. In cazul comenzilor sub valoarea de 500 RON care depasesc 3 Kg pretul transportului variaza in functie de greutate.