Despre noi   ADM ELECTRONIC a luat ființă în anul 2004 și are ca obiect de activitate importul, distribuția și comercializarea de aparatură audio profesională și instrumente muzicale.

   Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cele mai ideale soluții atât din punct de vedere tehnic cât și financiar, cu alte cuvinte de a asigura un raport calitate-preț fără concurență.

   Pe lângă acestea, asiguram clienților noștri consultanță tehnică, privind alegerea celui mai potrivit sistem sau instrument, care să fie în concordanță cu posibilitățile  financiare ale fiecărui client în parte.
   Experiența dobândită pe parcursul evoluției noastre ne permite azi să fim un partener puternic și să oferim colaboratorilor noștrii încrederea și siguranța necesară menținerii și dezvoltării acestor parteneriate, la nivel național și internațional.

   Importăm și comercializam instalații complete de sonorizare pentru:
  • solisti, formatii, DJ;
  • biserici, școli, instituții publice;
  • spații comerciale, depozite, showroom-uri;
  • restaurante, cluburi, discoteci, cafenele;
  • săli de sport;
  • săli de conferință;
  • bazine de înot și multe altele.
      Comercializăm produse de calitate la prețuri imbatabile, mărci cu renume, dintre care amintim: RCF, FBT , LD Systems , Solton, B&C ,Shure , Klotz , Sennheiser, American DJ, Cameo Light, Chauvet, Pioneer, Korg, Fender, Ibanez, K&M, Neutrik, Cordial, Vandoren, Rico, Elixir, Planet Waves.

   Suntem membrii ai Asociației Environ și sprijinim împreuna tot ceea ce priveşte colectarea, tratarea, valorificarea şi eliminarea nepoluantă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).
În anul 2010 am lansat și magazinul online www.admelectronic.ro, care dă posibilitatea celor interesați să achiziționeze pe loc, direct din stoc, produsele pe care le comercializăm.

   Pentru magazinele de specialitate oferim conditii avantajoase de colaborare.

   Vă dorim în continuare o navigare plăcută!